SCHRIJFBOOTCAMP

met auteur Johan Faber

Een boek leren schrijven in één dag!

1 april 2022 | Kiemkracht, bij Nijmegen

SCHRIJF
BOOTCAMP

SCHRIJFBOOTCAMP

met auteur Johan Faber

Een boek leren schrijven in één dag!

Een boek leren schrijven
in één dag!

1 april 2022 | Kiemkracht, bij Nijmegen

Met een echt boek ben je een echte schrijver. Maar het schrijven van een boek is een groot project. Zo groot, dat je als beginnend schrijver vaak het overzicht verliest. Je twijfelt over onderwerp, stijl of structuur, de energie sijpelt weg en uiteindelijk komt dat boek er nooit.

En dat is zonde. Want iedereen met schrijftalent kan een boek realiseren.
Maar hoe?

De schrijfbootcamp met Johan Faber is een intensieve training die je boekproject een kickstart geeft. Je krijgt directe feedback op stijl, onderwerp en invalshoek, en praktisch toepasbare tips en adviezen van een ervaren schrijver. Met de 10 cruciale stappen naar een tastbaar boek biedt de bootcamp je een duidelijke routekaart naar het concrete einddoel: jouw eigen boek!

Je leert onder andere:

  • Goed voorbereiden
  • Structuur aanbrengen
  • Gedisciplineerd schrijven
  • Naar het einddoel toewerken
  • Een no-nonsense plan van aanpak opstellen

Voor wie?
Voor aspirant-schrijvers die bezig zijn met bijvoorbeeld een roman, (auto)biografie of familiegeschiedenis. Maar ook voor professionals die een (management)boek willen schrijven over hun werkveld of hun expertise. En tenslotte voor iedereen die gewoon de volgende stap wil zetten met schrijven.

Locatie en programma
De schrijfbootcamp vindt plaats op vrijdag 1 april van 9.00 – 16.30 uur bij Kiemkracht, aan de rand van Malden, bij Nijmegen. Kiemkracht is een inspirerende plek in een oase van groen. De ingrediënten voor de lunch worden grotendeels geteeld in de biologische moestuin. Kiemkracht ligt aan de Hatertseweg 7a in Malden (dus niet de Hatertseweg in Nijmegen).

Inschrijven?
De schrijfbootcamp kost € 349,- (er wordt geen BTW gerekend). Tot 31 januari ontvang je € 50,- vroegboekkorting en betaal je slechts € 299,-. Daarbij zijn inbegrepen koffie en thee, een heerlijke vegetarische of vegan lunch, biologische lekkernijen en een drankje na afloop. Je ontvangt bovendien gratis een boek naar keuze van Johan Faber.

Vul hieronder je gegevens in. Je krijgt per ommegaande een inschrijfformulier toegestuurd dat je kunt invullen en opsturen of mailen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je inschrijving in goede orde te verwerken, je ervaring op deze site te verbeteren, en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacyverklaring.